Minä ja koirani -kurssi - tule mukaan!

23.4.2024


Tutkimusryhmämme kehittämä kaikille avoin verkkokurssi ”Minä ja koirani” on nyt tarjolla kaikille karvakuonojen kujeista kiinnostuneille. Kurssilla opit kiehtovaa tietoa koirien perimästä, historiasta, eri rotujen ominaisuuksista, käyttäytymisestä ja siitä, miten koirat muodostavat ainutlaatuisen kumppanuuden ihmisen kanssa. Osallistuminen kurssille on täysin maksutonta.

Kurssin aikana täytät kyselyitä muun muassa koirasi käyttäytymisestä, taustasta ja itsestäsi koiranomistajana. Saat henkilökohtaiset raportit esimerkiksi koirasi persoonallisuuspiirteistä, ja voit vertailla niitä muiden ja samanrotuisten koirien kanssa. Osallistumalla tuet tutkimustyötämme tuottamalla uutta tutkimusmateriaalia, jonka avulla voimme paremmin ymmärtää omaa ja lemmikin fyysistä ja henkistä terveyttä, hyvinvointia ja vuorovaikutusta.

Ensimmäisille 500 kurssin suorittaneelle tarjoamme mahdollisuuden saada ilmainen, markkinoiden kattavin geenitesti koirallesi. Seuraaville tarjoamme huomattavan alennuskoodin. Vielä voit ehtiä ilmaisen geenitestin saajien joukkoon!

Kurssille löydät tästä.