Vastaa käyttäytymiskyselyyn 7.9.2020 mennessä ja olet mukana suuressa käyttäytymiskartoituksessa!

11.8.2020

Uusi käyttäytymistutkimuksemme on etenemässä aineistonkeruusta analysointivaiheeseen. Keräämme aineistoa vielä 7.9. asti, jonka jälkeen aloitamme kertyneen aineiston analysoinnin. Käyttäytymiskyselyyn voi vastata vielä tämän jälkeenkin, mutta nykyisen Suomen Akatemian rahoittaman projektin puitteissa emme enää käsittele 7.9 jälkeen tulleita vastauksia.

Jos olet jo osallistunut tutkimukseen, pyydämme tarkistamaan, että olet vastannut kyselyn kaikkiin osioihin. Lähetämme piakkoin tästä muistutuksen myös sähköpostilla.

 

Vastattuasi käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselyymme, saat koirastasi visuaalisen profiilin, joka kuvaa koirasi käyttäytymistä suhteessa muihin samanrotuisiin ja kaikkiin tietokannan koiriin. Lisäksi saat Faunattaren verkkokauppaan alennuskoodin, joka oikeuttaa 20 % alennukseen koko ostoskorista (minimitilaus 15 euroa) mikäli täytät kaikki kyselyn eri osiot.

Pääset täyttämään käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselymme rekisteröitymällä Petsofiin (https://petsofi.fi/). Lisäämällä sinne koirasi ja klikkaamalla luomaasi koiraa pääset Analyysit-osiossa kohtaan ’Käyttäytyminen ja persoonallisuus’, josta kysely löytyy.

Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai kyselyyn vastaamisessa, otathan yhteyttä Petsofin tekniseen tukeen: https://petsofi.fi/tuki/. Tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse: lohi-kaytostutkimus(at)helsinki.fi.